Mire érdemes oda figyelni?!

Évjárat: 2009-től

Mire érdemes oda figyelni?!

Olvastlan hozzászólásSzerző: Varga Norbert » 2011.09.15. 11:28

Üdv,mindenkinek!
Érdekelne,hogy új RX 450H mire érdemes oda figyelni?!Elehet érni,az autópályán valami jó fogyasztást,mondjuk 130-nál olyan 7-8at vagy városban valami jót?Olvasgattam a teszteket,de mindenki össze-vissza beszél volt ,ahol 7,5 volt az átlag meg 9,8 aztán meg 10,5 tehát valaki tapasztalatból tud -e valamit mondani?!Vásárlásnál mire érdemes oda figyelni,ha szalonból veszed olyan pár kilométeresen...Van szerviz lehetőség Pesten vagy Hajdú-Biharban?
Varga Norbert
Újonc
Újonc

Re: Mire érdemes oda figyelni?!

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.09.16. 07:32

Varga Norbert írta:Üdv,mindenkinek!
Érdekelne,hogy új RX 450H mire érdemes oda figyelni?!Elehet érni,az autópályán valami jó fogyasztást,mondjuk 130-nál olyan 7-8at vagy városban valami jót?Olvasgattam a teszteket,de mindenki össze-vissza beszél volt ,ahol 7,5 volt az átlag meg 9,8 aztán meg 10,5 tehát valaki tapasztalatból tud -e valamit mondani?!Vásárlásnál mire érdemes oda figyelni,ha szalonból veszed olyan pár kilométeresen...Van szerviz lehetőség Pesten vagy Hajdú-Biharban?

Üdvözöllek a fórumon.

Azt javaslom itt néz szét mert nagyon kevés 450 usert találni itthon a fórumozók között.

http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2

Azt tudom a 400-assal jó fogyasztásokat lehet produkálni, és volt egy srác aki panaszkodott a fogyijára a 450-nek, de valami hiba kijavítása után neki is elfogadható lett.

Szerintem olyan 8 9 körül lehet a reális átlag de ez csak egy vélemény.

Érdemes lenne mondjuk szalonba kipróbálnod és ott saját szemeddel láthatod.

Szerviz már márka szervizt kérdezed csak Budapesten a Reálszisztéma és Monoron a Lexus Kovács van de szerintem alap dolgokat pl a Road Service is megcsinál.

Debreceni vagy egyébként?

Üdv

Makaveli
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300
évjárat: 2002

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.17. 14:05

Szia es udv a forumon!

Azt tudni kell, ha bejaratos meg akkor a fogyasztas javulhat. Egy hosszabb tesztvezetesen kiprobalhatnad a fogyasztast. Nekem volt szerencsem egyet kiprobalni meg tavaly egy nyilt napon (ahol tudni kell h nem mindenki a fogyasztasra kivancsi es tapossa neki), de meglepoen 9 koruli fogyasztast mutatott a fedelzeti.

Majdnem uj auto vasarlasnal nem futhatsz bele rossz vasarlasba, de azert toresre (akar szallitas allati) utalo nyomokat is erdemes figyelni.

Van mar konkret ami erdekel?
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300

Olvastlan hozzászólásSzerző: Varga Norbert » 2011.09.22. 12:10

Makaveli írta:
Varga Norbert írta:Üdv,mindenkinek!

Üdvözöllek a fórumon.

Azt javaslom itt néz szét mert nagyon kevés 450 usert találni itthon a fórumozók között.

http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2

Azt tudom a 400-assal jó fogyasztásokat lehet produkálni, és volt egy srác aki panaszkodott a fogyijára a 450-nek, de valami hiba kijavítása után neki is elfogadható lett.

Szerintem olyan 8 9 körül lehet a reális átlag de ez csak egy vélemény.

Érdemes lenne mondjuk szalonba kipróbálnod és ott saját szemeddel láthatod.

Szerviz már márka szervizt kérdezed csak Budapesten a Reálszisztéma és Monoron a Lexus Kovács van de szerintem alap dolgokat pl a Road Service is megcsinál.

Debreceni vagy egyébként?

Üdv

Makaveli

Köszönöm a Linket és az Üdvözlést! Igen debreceni vagyok,de viszont a szervihez visszatérve olyan rémhíreket halottam ,hogy mivel Hibrid(gondolok,olyasmire ,ami a hibridhez van köze) ezért nehezebb szervizt keresni és talán egyáltalán nem is lehet találni. Az igaz,hogy egy tesztvezetést lehet 2 hét múlva beütemezek. Nagy utakra szeretném vinni és persze Városban is használnám. De mondjuk arra lennék kíváncsi,hogy lehet-e 130-as tempónál autópályán elérni,mondjuk a 7-8 litert?!
Varga Norbert
Újonc
Újonc

Olvastlan hozzászólásSzerző: Varga Norbert » 2011.09.22. 12:22

kolrobi írta:Szia es udv a forumon!

Azt tudni kell, ha bejaratos meg akkor a fogyasztas javulhat. Egy hosszabb tesztvezetesen kiprobalhatnad a fogyasztast. Nekem volt szerencsem egyet kiprobalni meg tavaly egy nyilt napon (ahol tudni kell h nem mindenki a fogyasztasra kivancsi es tapossa neki), de meglepoen 9 koruli fogyasztast mutatott a fedelzeti.

Majdnem uj auto vasarlasnal nem futhatsz bele rossz vasarlasba, de azert toresre (akar szallitas allati) utalo nyomokat is erdemes figyelni.

Van mar konkret ami erdekel?

Üdv,köxi az üdvözlést!
Ha jól értettem,akkor taposással is 9 litert produkált? Meg akkor érdemesebb 10-15 ezer kilométerest venni,mert ott már jobb a fogyasztás és persze az ár is :) . Hát őszintén én gázt szeretnék belerakni,mondták a gázosok,hogy megoldják nem baj,ha full hibrid csak picit drágább és nehezebb. Tudtommal akkor olyan 2000 Ft per 100 km,ez olyan mintha kb 4-5 liter diesel fogyasztana. Azért az se utolsó,hogy még kevesebb a káros anyag kibocsátás. Hol érdemesebb venni Németben vagy Szlovákia?
Varga Norbert
Újonc
Újonc

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.09.22. 19:56

Üdv

Makaveli[/quote]
Köszönöm a Linket és az Üdvözlést! Igen debreceni vagyok,de viszont a szervihez visszatérve olyan rémhíreket halottam ,hogy mivel Hibrid(gondolok,olyasmire ,ami a hibridhez van köze) ezért nehezebb szervizt keresni és talán egyáltalán nem is lehet találni. Az igaz,hogy egy tesztvezetést lehet 2 hét múlva beütemezek. Nagy utakra szeretném vinni és persze Városban is használnám. De mondjuk arra lennék kíváncsi,hogy lehet-e 130-as tempónál autópályán elérni,mondjuk a 7-8 litert?![/quote]

Véleményem szerint akkor Lexus szervizek játszanak bár ha jól rémlik a Road Service tulajának GS van csak azt nem tudom Hibrid e

Ha meg lesz a vas akkor összefuthatunk már ha kedved időd engedi sokat járok Debrecenben

Jobban mondva egy héten egyszer mindenképp :)

Szerintem Németbe nézelődj ha az itthoniakat kilőtted.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.25. 16:30

Lehet mar lattatok ezt a videot, mintha a sajat szavaimat hallanam vissza :)

Szemely szerint sotetszurke, feket vagy esetleg feher szinben vennem ;)
Opciokent vagy felszereltseg fuggoen van hozza lokharito kiegeszites elore es hatra, amivel mar nem olyan `keteltus` kinezetu.

Gaz beszerelesnel nem veszti el a garanciat? Gondokkal kell szamolni a gaznal, a kinti forumon gyakori tema a problema megoldas, nem beszelve arrol, hogy mennyi ido alatt terulne meg neked, persze ez csak a sajat velemenyem.

media.jpg

media (1).jpg

media (2).jpg
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.04.05. 15:44

Sziasztok,

RX450h, 2010-es modellév. (08. hó)

Tudom h nem sok rx450h tulaj van itt a fórumon, de azért hátha tud vki vmit érdemben segíteni:)

A fő probléma az, hogy lassításnál, fékezésnél (alacsony sebességnél) folymatos súrlódás halltszik a kerekek felől, inkább hátulról. (nem túlzóan hangos, de könnyen észlelhető). Többször volt már szervizben emiatt, legutóbbi alkalommal cserélték elviekben az összes fékkel kapcsolatos doglot (konkrét alkatrészt nem tudok mondani, mivel nem kaptam erről munkalapot. A csere óta tolatáskor, fékezésnél hallatszik elég hangosan síppoló hang (késztettem róla videót, itt meghallgatható: (0-21 sec, utána a riasztó hangja hallaható! :
http://www.youtube.com/watch?v=i3TiLw97oIo&context=C409566aADvjVQa1PpcFPWRtP4Frhh1jX-pSnE0Wos8SW4ruKeCgU=
Mi lehet a probléma? A sípolásról még nem szóltam a szervizek (LB), próbálok hozzértőbbektől tanácsokat kapni.

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.

FDToth

u.i.: Csak és kizáróllag 1 db hivatalos Lexus szerviz van Magyarországon? Olyanra gondolok, ahol a jótállás kereteiin belül viszgálják és javítják a hibákat. A kérdésemet hasonló formában több Lexus-okhoz kapcsolódó fórumon is felteszem!
FDToth
Néha benéz
Néha benéz

Gépjármű tipusa: RX 450h
évjárat: 2010

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2012.04.05. 16:50

FDToth írta:Sziasztok,

RX450h, 2010-es modellév. (08. hó)

Tudom h nem sok rx450h tulaj van itt a fórumon, de azért hátha tud vki vmit érdemben segíteni:)

A fő probléma az, hogy lassításnál, fékezésnél (alacsony sebességnél) folymatos súrlódás halltszik a kerekek felől, inkább hátulról. (nem túlzóan hangos, de könnyen észlelhető). Többször volt már szervizben emiatt, legutóbbi alkalommal cserélték elviekben az összes fékkel kapcsolatos doglot (konkrét alkatrészt nem tudok mondani, mivel nem kaptam erről munkalapot. A csere óta tolatáskor, fékezésnél hallatszik elég hangosan síppoló hang (késztettem róla videót, itt meghallgatható: (0-21 sec, utána a riasztó hangja hallaható! :
http://www.youtube.com/watch?v=i3TiLw97oIo&context=C409566aADvjVQa1PpcFPWRtP4Frhh1jX-pSnE0Wos8SW4ruKeCgU=
Mi lehet a probléma? A sípolásról még nem szóltam a szervizek (LB), próbálok hozzértőbbektől tanácsokat kapni.

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.

FDToth

u.i.: Csak és kizáróllag 1 db hivatalos Lexus szerviz van Magyarországon? Olyanra gondolok, ahol a jótállás kereteiin belül viszgálják és javítják a hibákat. A kérdésemet hasonló formában több Lexus-okhoz kapcsolódó fórumon is felteszem!

Toyota fórumon válaszoltam, hogy szerintem mi lehet így videóról.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.04.05. 17:23

Köszi, megnézem:)
FDToth
Néha benéz