kolrobi írta:Na akkor lenne am igazan egyedi

Makaveli írta:Mai termés.
Színe miatt élőben nagyon Nagyot mutat

FDToth írta:Makaveli írta:Mai termés.
Színe miatt élőben nagyon Nagyot mutat
Sziasztok,
Micsoda véletlen:) Mostanában kezdtem nézegetni a magyar Lexus fórumokat (nincsen sok:)) és mit látok? A régi cégautónkat:) Az biztos, hogy egyedi "spenót" színe van (láttam már ugyanilyen színű RX 400h-t), sajna RX 450h-hoz nem rendelhető:(
Az autó egyébként alap RX 400h volt, jó kis szürke szövetüléssel, "fapadosan":)))
Hol láttátok egyébként? A másik "volt" autónkat (rendszámban egy szám eltérés:)) már kétszer láttam, annak már nem is tudom, hogy mi volt a színének a fantázia neve. Az biztos, hogy színjátszó volt:)
Egyébként anno az átlagfogyasztás (ha jól emlékszem, 27-30ekm-mel adtuk el az autókat) 10.6 és 10.8 körül alakult sok német, sebességkorlát nélküli szakasz miatt.Városban 9,9.5 liter, de ez nem normál használat, hanem sokszor padló-közeli indulásokkal tarkított:)
Rx450h átlagfogyasztása 10,4-10,7, ebben is sok a pálya. városban jobban fogyaszt, mint a 400h, odafigyeléssel 8-8,5 az átlag. Viszont 400h vhogy jobban tetszett, főleg a futómű keménysége és a rossz magyar utak rontanak a rx450h estében a komfortérzeten:(
üdv.
FDToth

FDToth írta:Szia,
Ne haragudj, most néztem vissza ide a fórumra egy autómmal kapcsolatos hiba miatt, így sajnos elég későn válaszolok:)
Megnéztem most a Találkozók c. témát. Régebben sem vettem részt ilyeneket és szerintem most sem nagyon fogok és talán Lexus sem lesz addigra:) A mostani nem vmi megbízható:(
Üdv.

Makaveli írta:FDToth írta:Szia,
Ne haragudj, most néztem vissza ide a fórumra egy autómmal kapcsolatos hiba miatt, így sajnos elég későn válaszolok:)
Megnéztem most a Találkozók c. témát. Régebben sem vettem részt ilyeneket és szerintem most sem nagyon fogok és talán Lexus sem lesz addigra:) A mostani nem vmi megbízható:(
Üdv.
Szia!
Semmi gond.
Sajnálom a dolgot.
Gondolom akkor nem maradsz a márkánál?!
Üdv
Makaveli

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég