RX vélemények

Évjárat: 2003-2009

Re: RX vélemények

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.07.27. 16:51

Na akkor lenne am igazan egyedi 8-)
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300
évjárat: 2002

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.07.27. 19:49

kolrobi írta:Na akkor lenne am igazan egyedi 8-)

Na ha marad akkor lehet körbe kérdezek mennyibe vállalnák be farcokkal mindennel
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300

Olvastlan hozzászólásSzerző: snow » 2012.02.21. 14:06

Az rx400h fogyasztásáról a csak város,autópálya tudna valaki pontosabb infót adni?
Mert hallottam különféle variációkat.Persze normál tempóra gondoltam nem full gázon.Gondolom ez a benzin/hibryd összehangolásától is függ ahogy a comp. állítja?
snow
Újonc
Újonc

Gépjármű tipusa: is220d
évjárat: 2007

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.02.21. 17:57

Makaveli írta:Mai termés.

Színe miatt élőben nagyon Nagyot mutat

Sziasztok,

Micsoda véletlen:) Mostanában kezdtem nézegetni a magyar Lexus fórumokat (nincsen sok:)) és mit látok? A régi cégautónkat:) Az biztos, hogy egyedi "spenót" színe van (láttam már ugyanilyen színű RX 400h-t), sajna RX 450h-hoz nem rendelhető:(
Az autó egyébként alap RX 400h volt, jó kis szürke szövetüléssel, "fapadosan":)))
Hol láttátok egyébként? A másik "volt" autónkat (rendszámban egy szám eltérés:)) már kétszer láttam, annak már nem is tudom, hogy mi volt a színének a fantázia neve. Az biztos, hogy színjátszó volt:)

Egyébként anno az átlagfogyasztás (ha jól emlékszem, 27-30ekm-mel adtuk el az autókat) 10.6 és 10.8 körül alakult sok német, sebességkorlát nélküli szakasz miatt.Városban 9,9.5 liter, de ez nem normál használat, hanem sokszor padló-közeli indulásokkal tarkított:)
Rx450h átlagfogyasztása 10,4-10,7, ebben is sok a pálya. városban jobban fogyaszt, mint a 400h, odafigyeléssel 8-8,5 az átlag. Viszont 400h vhogy jobban tetszett, főleg a futómű keménysége és a rossz magyar utak rontanak a rx450h estében a komfortérzeten:(

üdv.

FDToth
FDToth
Néha benéz
Néha benéz

Gépjármű tipusa: RX 450h
évjárat: 2010

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2012.02.22. 09:44

FDToth írta:
Makaveli írta:Mai termés.

Színe miatt élőben nagyon Nagyot mutat

Sziasztok,

Micsoda véletlen:) Mostanában kezdtem nézegetni a magyar Lexus fórumokat (nincsen sok:)) és mit látok? A régi cégautónkat:) Az biztos, hogy egyedi "spenót" színe van (láttam már ugyanilyen színű RX 400h-t), sajna RX 450h-hoz nem rendelhető:(
Az autó egyébként alap RX 400h volt, jó kis szürke szövetüléssel, "fapadosan":)))
Hol láttátok egyébként? A másik "volt" autónkat (rendszámban egy szám eltérés:)) már kétszer láttam, annak már nem is tudom, hogy mi volt a színének a fantázia neve. Az biztos, hogy színjátszó volt:)

Egyébként anno az átlagfogyasztás (ha jól emlékszem, 27-30ekm-mel adtuk el az autókat) 10.6 és 10.8 körül alakult sok német, sebességkorlát nélküli szakasz miatt.Városban 9,9.5 liter, de ez nem normál használat, hanem sokszor padló-közeli indulásokkal tarkított:)
Rx450h átlagfogyasztása 10,4-10,7, ebben is sok a pálya. városban jobban fogyaszt, mint a 400h, odafigyeléssel 8-8,5 az átlag. Viszont 400h vhogy jobban tetszett, főleg a futómű keménysége és a rossz magyar utak rontanak a rx450h estében a komfortérzeten:(

üdv.

FDToth

Szia!

Tavaly augusztusban láttam Hajdúszoboszlón.

Nagyon ütős színe van.

Ja és Üdv a fórumon.

Lesz Májusba Lexus találkozó ha lesz kedved és időd gyere el leszünk egy páran.

Találkozós topicba még több infó les oda is nézzél be.

Üdv

Makaveli
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.04.05. 15:42

Szia,

Ne haragudj, most néztem vissza ide a fórumra egy autómmal kapcsolatos hiba miatt, így sajnos elég későn válaszolok:)
Megnéztem most a Találkozók c. témát. Régebben sem vettem részt ilyeneket és szerintem most sem nagyon fogok és talán Lexus sem lesz addigra:) A mostani nem vmi megbízható:(

Üdv.
FDToth
Néha benéz
Néha benéz

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2012.04.05. 15:54

FDToth írta:Szia,

Ne haragudj, most néztem vissza ide a fórumra egy autómmal kapcsolatos hiba miatt, így sajnos elég későn válaszolok:)
Megnéztem most a Találkozók c. témát. Régebben sem vettem részt ilyeneket és szerintem most sem nagyon fogok és talán Lexus sem lesz addigra:) A mostani nem vmi megbízható:(

Üdv.

Szia!

Semmi gond.

Sajnálom a dolgot.

Gondolom akkor nem maradsz a márkánál?!

Üdv

Makaveli
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.04.05. 16:25

Makaveli írta:
FDToth írta:Szia,

Üdv.

Szia!

Semmi gond.

Sajnálom a dolgot.

Gondolom akkor nem maradsz a márkánál?!

Üdv

Makaveli

Nem szívesen maradok, a konkurensekhez képest (Cayenne Hybrid, Touareg Hybrid pl) a hibridrendszert kivéve eléggé hátrányban van mindenféle tekintetben.
Rx400h nagyon-nagyon jó autó volt, de az rx 450h sztem nem annyira (itt is érvényes hogy a hybridrendszer sokkal jobb, mint az előző generációé). A futóműve viszont pocsék. Egy csomó tesztben anno azt írták, hogy ez az autó legjobb része (olyan, mint egy repülőszőnyeg, szinte kivasal minden úthibát és nem pattog), de a valóságban annyira üt minden egyes kátyún, keresztebordán, hogy még belül is recseg-ropog az autó.
Én úgy vélem, hogy ez talán egyedi hiba lehet nálam, de futóműkomfortban sehol nincs ez az autó jelenleg:(
Lehet h rossz gumi van rajta??? nem tudom, a másik topikban leírt fékkel kapcsolatos hiba pedig...roppant idegesítő egy ilyen kaliberű autónál (még egyszer hangsúlyozom, lehet h kifogtam egy "rosszabb" példányt).

Az újabb 45oh-n talán javítottak vmicskét, kíváncsi vagyok rá azért. meglátjuk:)

üdv.:)
FDToth
Néha benéz
Néha benéz

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2012.04.05. 16:52

Nem szívesen maradok, a konkurensekhez képest (Cayenne Hybrid, Touareg Hybrid pl) a hibridrendszert kivéve eléggé hátrányban van mindenféle tekintetben.
Rx400h nagyon-nagyon jó autó volt, de az rx 450h sztem nem annyira (itt is érvényes hogy a hybridrendszer sokkal jobb, mint az előző generációé). A futóműve viszont pocsék. Egy csomó tesztben anno azt írták, hogy ez az autó legjobb része (olyan, mint egy repülőszőnyeg, szinte kivasal minden úthibát és nem pattog), de a valóságban annyira üt minden egyes kátyún, keresztebordán, hogy még belül is recseg-ropog az autó.
Én úgy vélem, hogy ez talán egyedi hiba lehet nálam, de futóműkomfortban sehol nincs ez az autó jelenleg:(
Lehet h rossz gumi van rajta??? nem tudom, a másik topikban leírt fékkel kapcsolatos hiba pedig...roppant idegesítő egy ilyen kaliberű autónál (még egyszer hangsúlyozom, lehet h kifogtam egy "rosszabb" példányt).

Az újabb 45oh-n talán javítottak vmicskét, kíváncsi vagyok rá azért. meglátjuk:)

üdv.:)[/quote]

Toyota fórumon válaszoltam, hogy szerintem mi lehet így videóról.

Egyébként mi is jártunk már így új autó vásárlásnál.

Szóval van rá reális esély, hogy Neked jutott egy gyengébb minőségű darab, persze ez csak az én véleményem.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: FDToth » 2012.04.05. 17:28

talán még az egy érdekesség, hogy cégautóról beszélünk, és a vállalatunk anno 2 db 450h-t vett egyszerre. a másiknál is tapasztalható súrlódás lassításnál és fékezésnél és a futómű ott még rosszabb, sőt érdekes módon magasabb sebességnél előfordul, hogy amikor leveszed a lábad a gázpedálról és átmegy "charge-ba" a "fordulatszámmérő", akkor nem kapcsol ki a benzinmotor, hanem "felhorkan", olyan mintha kézi váltós autónál visszaváltasz, de közben nem lassítasz...

megnézem a másik fórumon, hogy mit válaszoltál!!

üdv.:)
FDToth
Néha benéz
Néha benéz

ElőzőKövetkező

Vissza: RX 300/350/400h