Sziasztok!
Ezt a topicot az Ls 400 tulajok tapasztalat cserélése céljából hoztam létre.
Ha van valakinek 1.-4. generációs Ls400-a írjon.A tapasztalatokat,gondokat-problémákat,élményeket írjátok le.Hátha tudunk egymásnak segíteni.
Üdv.:
Odzsee

Makaveli írta:Láttam nyáron a Toyota talin élőben nagyon mutatós a gyöngyház fény!
Akkor elég alkalmi vétel volt.
Nézegetem a mostani piacon lévőket azok nem tűnek ilyen jó állapotúnak mint a Tiéd!
Ha nem indiszkrét kérdés mennyibe fájt a nagy szerviz?
Az a fogyasztás tényleg nagyon jó és nem kell parázni hogy valami elromlik mint pl a Nagy diesel cirkálóknál

bigcsabika írta:Sziasztok!
Most lettem nemrég LS400 tulaj!
Igaz régi 93-as és sok munka is van vele,de nem bánom legalább megismerem a tipust!
Most Rakom össze felé a futóművet,fékeket,mert teljesen szétszedtem felújjítani!
Igaz rá ment kb 400 ezrem ami nem kis pénz főlleg,hogy 500 ba vettem a kocsit!Duplázom az értékét:D
Bele fog kerülni 1,5-2 millió ft-ba mire mindene patent lesz,de akkor tudom,hogy-hogy van össze rakva!
Sok alkatrészre van olcsóbb megoldás mint a gyári és ugyan olyan jó is!
De sok dolog van ami csak gyári kell megvenni!Elég kényelmes kocsi,de gondolom ezt nektek nem kell mondani:)További szép napot nektek!

bigcsabika írta:Sziasztok!
Most lettem nemrég LS400 tulaj!
Igaz régi 93-as és sok munka is van vele,de nem bánom legalább megismerem a tipust!
Most Rakom össze felé a futóművet,fékeket,mert teljesen szétszedtem felújjítani!
Igaz rá ment kb 400 ezrem ami nem kis pénz főlleg,hogy 500 ba vettem a kocsit!Duplázom az értékét:D
Bele fog kerülni 1,5-2 millió ft-ba mire mindene patent lesz,de akkor tudom,hogy-hogy van össze rakva!
Sok alkatrészre van olcsóbb megoldás mint a gyári és ugyan olyan jó is!
De sok dolog van ami csak gyári kell megvenni!Elég kényelmes kocsi,de gondolom ezt nektek nem kell mondani:)További szép napot nektek!

Makaveli írta:Olyan szempontból alkalmi vétel volt,hogy tudtam az autó előéletét újkora óta és tényleg kevés kilóméter van benne és maximálisan karban tartották.Olyan szempontból gáz,hogy mióta vettem 500-al kevesebbért is lehet válogatni a használtautón belőlük.Mármint abból a 2db-ból,ami fennt van ebből a szériából.Igaz nem ilyen szépek meg nem gyöngyfehérek és az előéletük sem tisztázott.Szóval mindenki eldöntheti,hogy megért-e plusz 500-at,hogy tudod makulátlan az autód.Mondjuk ha úgy vesszük,hogy egy nem karbantartott váltó felújítás is súrolja az 500-as határt,akkor már lehet,hogy megéri.
A szervíz egész olcsón megvolt.Mivel megcsináltam magamnak,ezért csak az alkatrészt kellett megvennem,ami kereken 105,000ft-volt.Még idén a gyertya csere lesz esedékes km futás szerint,aztán az elkövetkezendő pár évben már csak az olajat meg a szűrőket kell cserélgetnem.A többi szinte le van tudva egy életre.
Üdv.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég