is 200 zene

Évjárat: 1998-2005

is 200 zene

HozzászólásSzerző: gombi » 2011.08.11. 19:37

A téma ami érdekel, hogy kinek milyen hangcucc van a kocsiban, kinek mi a tapasztalata a nem gyári beépítésről.
Nekem sportcross-om van, de nem találtam hozzá rendes audio kábelt iso véggel. Rendeltem netről 2 félét is de egyik sem jó. Pedig is200-hoz való!
Csatoltam képek, amin a csatlakozó rajta van. A szervíz leírás szerint R2-(Radio and Player) 90980-12038 csatlakozó. De a realszisztéma sem tud szerezni hozzá.
Ti mit tudtok?
Csatolmányok
erre_1.jpg
r2 audió csatlakozó, is 200 sportcross 2003
gombi
Néha benéz
Néha benéz

Gépjármű tipusa: is 200 sportcross
évjárat: 2003

Re: is 200 zene

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.08.11. 19:50

Üdv a Fórumon!

Esetleg kérdezz rá Náluk nekem a CD-tár szimulátornál tudtak segíteni és nagyon Korrektek.

https://xcarlink.hu/index.php

Makaveli
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300
évjárat: 2002

HozzászólásSzerző: gombi » 2011.08.11. 21:02

Köszi, rájuk kérdezek. De úgy néztem ez a cd tár-mp3 sem rossz megoldás.

Nekem van egy kenwood fejem, bluetooth kihangosítóval és ezt kellene belerakni.
gombi
Néha benéz
Néha benéz

HozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.08.11. 23:32

Szia es udv koztunk! :D

A csatival kapcs nem vagyok jaratos, de mar olvastam rola h tobb fajtaval szereltek az evek alatt radiotol es felszereltsegtol fuggoen. Pl az enyembe gyari hangteknika van ami eleg jol szol ( a radion "Lexus Premium Sound System" feliratnak van, kep mellekelve), de a cd-tar ellenere beszereltem egy USB-rol jatszhato egyseget kihangositoval, hasonlokeppen ahogy Makaveli is.
Ha meg nem lattad ITT megtalalod. Szerintem ez a legegyszerubb megoldas, de ha mar megvan a radio es a kihangosito is akkor utana nezek neked ha lesz egy kis idom!

A keret megvan mar a radiohoz?

Van gyari navigaciod?

IMG_9889.JPG
Kep jobb felso sarokban lathato a felirat, es a radio alatt hatul az altalam beszerelt egyseg
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300

HozzászólásSzerző: Odzsee » 2011.08.12. 07:25

Szia!

Valószínűleg ilyen sok lábú csatlakozóhoz nem fogsz találni ISO csatit.Mivel ez valószínűleg nem csak a zenét vezérli,hanem más egyéb jelek is mennek a rádióba.Biztos meg lehet oldani a gyári rádió helyett a Kenwood beszerelését,de csak hatalmas gányolással a kábelkötegben.
A kérdés az,hogy megéri-e elvágni és szanaszét forrasztani a gyári kábelköteget egy nem gyári rádióért.Aztán azzal is számolni kell,ha később eladásra kerül az autó,akkor a vevőnek mit fogsz mondani,miért lett kiszerelve belőle a gyári rádió ;) Szóval több a rossz szól a csere mellett mint jó.

A legjobb megoldás Kolrobié.Igényes és mindent tud a gyári rádióval.
V8 Powa
Odzsee
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Gépjármű tipusa: Ls400
évjárat: 1999

HozzászólásSzerző: gombi » 2011.08.12. 22:49

kolrobi írta:Szia es udv koztunk! :D

A csatival kapcs nem vagyok jaratos, de mar olvastam rola h tobb fajtaval szereltek az evek alatt radiotol es felszereltsegtol fuggoen. Pl az enyembe gyari hangteknika van ami eleg jol szol ( a radion "Lexus Premium Sound System" feliratnak van, kep mellekelve), de a cd-tar ellenere beszereltem egy USB-rol jatszhato egyseget kihangositoval, hasonlokeppen ahogy Makaveli is.
Ha meg nem lattad ITT megtalalod. Szerintem ez a legegyszerubb megoldas, de ha mar megvan a radio es a kihangosito is akkor utana nezek neked ha lesz egy kis idom!

Van gyari navigaciod?

IMG_9889.JPG

Rendeltem keretet, de gagyi nagyon. Még kinézetre nem annyira, de a fej egység befogatása műanyagba az egy kicsit nyegle. Viszont a kenwood felfogatása pont passzol a gyári cd tartó fémre, legalább is a lyukkiosztás. Szerintem ha lesz kábel, csináltatok takarólemezt, és lefúlyatom a fényezőkkel. Az is lesz olyan mint a műanyag keret.

Egyébként azért ragaszkodom annyira ehhez a kenwood fejhez, mert nem találkoztam még másikkal amelyiknek ilyen stabil lenne a bluetooth kapocslata. Plusz van hozzá kormányra szerelhető távvezérlő. Elég sokat megyek és nem szeretek út közben matatni. Van akinek ez nem fontos.

Egyébként van navim, de amikor cd nélkül gyújtásra tettem az autót, folyamatosan nyitogatta-zárogatta a monitort. Úgyhogy valami jelet biztos kap a cd-től.
gombi
Néha benéz
Néha benéz

HozzászólásSzerző: gombi » 2011.08.12. 23:06

Odzsee írta:Szia!

Valószínűleg ilyen sok lábú csatlakozóhoz nem fogsz találni ISO csatit.Mivel ez valószínűleg nem csak a zenét vezérli,hanem más egyéb jelek is mennek a rádióba.Biztos meg lehet oldani a gyári rádió helyett a Kenwood beszerelését,de csak hatalmas gányolással a kábelkötegben.
A kérdés az,hogy megéri-e elvágni és szanaszét forrasztani a gyári kábelköteget egy nem gyári rádióért.Aztán azzal is számolni kell,ha később eladásra kerül az autó,akkor a vevőnek mit fogsz mondani,miért lett kiszerelve belőle a gyári rádió ;) Szóval több a rossz szól a csere mellett mint jó.

A legjobb megoldás Kolrobié.Igényes és mindent tud a gyári rádióval.

Szia!

Nekem is tetszik a gyári dolog, csak a kövektező a baj vele:
- kormányról nem tudod vezérelni
- telefont nem tudsz úgy rátenni, hogy ha csörög a teló akkor az mindig lenyomja a zenét (pl. ha rádiót hallgatsz akkor a cd-tárra kötött kihangosítóra át kell kapcsolni)
- gyönge a rádiója
- nem tudod külön a hangszórókat konfigurálni (pl. sub)

De azért azt tudod, hogy vannak kábelszettek, amit a gyári csati és a nemgyári fej közé kell tenni? Ezzel meg ugye nem barmolunk szét semmit.

Egyébként ezeket néha nem értem. Szinte minden autóhoz van iso kábelszett. Hogy haladjunk a korral. Akinek nem elég a gyári cd, tehessen bele másikat. Hogy ehhez mért nincsen? Vagy újabb fej, ami többet tud?
Ez olyan mint a is200-as kézi váltóshoz a gyári tempomat. Miért nincs?

Egy ilyen ku.va jó autó szerintem megérdemelne ennyi támogatást.

Apropó, mi a legújabb navi verzió, ami működik az autóval? E13? Nekem E12 van, de másolt.
gombi
Néha benéz
Néha benéz

HozzászólásSzerző: gombi » 2011.08.12. 23:09

kolrobi írta:Szia es udv koztunk! :D

Van gyari navigaciod?

IMG_9889.JPG

Te figyu!

Mi az a sufni-tuning piros kábel, fehét szixalaggal a boxban?
gombi
Néha benéz
Néha benéz

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.08.13. 16:33

Friss navi engem is érdekelne, mert én még mindig a semmi közepén közlekedek :lol:
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300

HozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.08.13. 16:53

gombi írta:Te figyu!

Mi az a sufni-tuning piros kábel, fehét szixalaggal a boxban?

Latom jol informalt vagy a dolgokban!

A piros vezetek az utolag beepitett Tomtom navigaziohoz van, onnan kapja a fix aramellatast a gyari toltojerol.
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300

Következő

Vissza: IS 200/300/SPORTCROSS