Odzsee írta:Szia!
Valószínűleg ilyen sok lábú csatlakozóhoz nem fogsz találni ISO csatit.Mivel ez valószínűleg nem csak a zenét vezérli,hanem más egyéb jelek is mennek a rádióba.Biztos meg lehet oldani a gyári rádió helyett a Kenwood beszerelését,de csak hatalmas gányolással a kábelkötegben.
A kérdés az,hogy megéri-e elvágni és szanaszét forrasztani a gyári kábelköteget egy nem gyári rádióért.Aztán azzal is számolni kell,ha később eladásra kerül az autó,akkor a vevőnek mit fogsz mondani,miért lett kiszerelve belőle a gyári rádió

Szóval több a rossz szól a csere mellett mint jó.
A legjobb megoldás Kolrobié.Igényes és mindent tud a gyári rádióval.
Szia!
Nekem is tetszik a gyári dolog, csak a kövektező a baj vele:
- kormányról nem tudod vezérelni
- telefont nem tudsz úgy rátenni, hogy ha csörög a teló akkor az mindig lenyomja a zenét (pl. ha rádiót hallgatsz akkor a cd-tárra kötött kihangosítóra át kell kapcsolni)
- gyönge a rádiója
- nem tudod külön a hangszórókat konfigurálni (pl. sub)
De azért azt tudod, hogy vannak kábelszettek, amit a gyári csati és a nemgyári fej közé kell tenni? Ezzel meg ugye nem barmolunk szét semmit.
Egyébként ezeket néha nem értem. Szinte minden autóhoz van iso kábelszett. Hogy haladjunk a korral. Akinek nem elég a gyári cd, tehessen bele másikat. Hogy ehhez mért nincsen? Vagy újabb fej, ami többet tud?
Ez olyan mint a is200-as kézi váltóshoz a gyári tempomat. Miért nincs?
Egy ilyen ku.va jó autó szerintem megérdemelne ennyi támogatást.
Apropó, mi a legújabb navi verzió, ami működik az autóval? E13? Nekem E12 van, de másolt.