"Kösz mindenkinek! Igen ez az a feliratos járgány, ha tudsz róla valamit, nyugodtan szólj.
Maga a motorkód ugyanez, de a hengerfej teljesen más, ugye növelt kompressziós, bár nem sokkal, aztán meg ugye VVTi vezérléses, hengerenkénti trafós, másfajta szívócsonk.
Van nekem amugy egy Ls 1uz motorom is, az megy majd a Suprába, így láthatóak a különbségek.
Ami bajom van a kocsival, hogy váltót kell cserélnem, vagy javítanom. Azt esetleg tudja e valaki hogy a 300-as váltója jó-e rá?"
Csak annyit tudok az autóról,amennyit láttam élőben.Ugyanis mikor az LS-t vettem elmentem ezt is megnézni,mert előszőr GS-t szerettem volna,de az LS szerelem lett első látásra.
Az autóval nem mentem,mert bennt állt a használt telep hátulján és nem akartam a kereskedővel kirámoltatni az előtte állókat.
A motrral kapcsolatban.Nekem ugyanaz a motor és váltó(asszem) van benne az LS-ben,mint neked a GS-ben.VVTI 1UZFE.Csak 98-2000-ig szerelték ezzel a motorral az LS-t.Utána már jött az LS430.
1UZ-ból tényleg kétféle van.Az egyik a 98 előtti közpotni trafós.A másik meg,ami nekünk van.
A váltó nem hiszem,hogy jó lehet rá.A 300-as sor6-os.A 400-as V8.Erőben és felépítésben van különbség bőven.Ha rossz a váltó,akkor egy felújítást javaslok.De azt is egy komoly céggel csináltasd,mert elég sok a kókler ebben a témában is.Ja és egyúttal teljes felújítást javaslok,mert ha már szét van szedve,akkor érdemes minden lamellát és tömítés kicserélni.Bár gondolom ezt te is tudod.
Mesélj a Supra-s dologról.
Kocka vagy gömbölyű supra?