1. Találkozó

1. Találkozó

HozzászólásSzerző: geri » 2011.04.22. 13:14

Akkor Srácok!

Június 25-én 9 órás kezdéssel 10 órával bezárólag lenne a gyülekező a Reálszisztéma parkolójában.

És onnan 10 órakor elindulunk Visegrádra azaz az egyik parkolóját birtokba vennénk

B terv:

Ha zsufi van akkor és a Cég részéről probléma akkor a legközelebbi benzinkúthoz helyezzük át

Ha jól rémlik az Budaörs előtt van egy Shell az lenne a B terv ha Mindenkinek megfelel.

Szóval legyetek aktívak mindenki most szóljon hozzá, és ha minden megfelel hirdessük az igét :D

Szóval Reálos gyülekező lebeszélve oda várunk minden kedves Fanatikus Lexus tulajdonost.

Étkezést szerintem ott valamelyik étteremben megoldjuk vagy pizzériában kollektívan vagy egyénileg, de aki éhezős típus hozzon magával.

Már csak az időjárásnak kell mellénk állnia :)

Odzsee közben körbe járta a Visegrádi célállomást:

Sziasztok!

Voltam ma Visegrádon,megnéztem a parkolót.A hely jó nagy,el fogunk férni bármennyien is leszünk.

Gps kordináták:

Szélesség: É 47.78978
Hosszúság: K 18.97163

Az útvonal most már helyes linkje:

http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... 38581&z=15

A parkoló egész nyáron ingyenes,kérdés csak,hogy jó idő esetén mennyire lesz telített.Most szinte senki sem volt,de vasárnap délután 3-4 között voltam ott.Egy szombat délelőtt az lehet,hogy nagyobb forgalmat eredméynez.A parkolótól 5-10 percre gyalog van több étterem és egy szerényebb,de gondolom olcsóbb talponálló jellegű kajálda.Autóval alig lehet mozogni Visegrádon,gyalog érdemes körbejárni a környéket,mert a többi parkoló fizetős és elég kicsik.Mivel Visegrád sem túl nagy ezért gyalog bejárható.A dunapart a parkoló túl oldalán van és nagyon szépen ki van alakítva.A vár pont felettünk lesz,tehát látványben nem lesz hiány az biztos.
Most néhány negatívum is.Az odaút nem lesz túl gyors.Az összes településen 30-as 40-es tábla van.Mindenhol erősen mérnek.Sebesség túllépést senkinek nem javaslok.Az út tele van motorossal és kerékpárossal,kerülgetni kell őket.A parkolóban nincs árnyék,csak mellette a fás területen,illetve a dunaparton.Tehát ha 30 fok lesz,akkor megsülünk elevenen :oops: Most kicsit sok volt a bogár és a nyárfa termése(az a fehér hülyeség,ami már egy ideje száll a levegőben).Kicsit idegesítő volt.
Néhány étterem linkje,ami 5-10 perc sétára van a parkolótól:
http://www.visegrad.hu/ettermek
Majd mindenki eldönti magának,hogy akar-e enni és ha igen,akkor hol.
Az odaúton a konvojban haladást nem tudom garantálni,mert sok a lámpa és sűrű lesz a forgalom,ezért mindenki készüljön saját gps-el,ha esetleg lemaradna.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Makaveli 2011.05.22. 20:28-kor.

Változtatások:
talalkozok-szervezese-f34/talalkozo-t54-60.html
geri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Képek: 15
Gépjármű tipusa: 400h
évjárat: 2008

Re: 1. Találkozó

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.04.22. 19:46

geri írta:Ez itt az első találkozó szervezésének hivatalos helye.... :)

Köszönjük! :)

Szóval srácok akkor mindenkitől várjuk az ötlet börzét időpontra és helyre az Első Hívatalos Lexus talira :)

Elméletileg Június végi időpont van most képben ha ez többeknek megfelel akkor már csak egy pontos nap kell.

Szóval ki milyen festői tájat javasol a Japán Csúcstechnikák megcsodálásához???
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300
évjárat: 2002

HozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.04.23. 21:10

Szuper!! Kossz a topikot Geri! :D

Mit szoltok Juni 25-hoz?

Helyszinnek esetleg valami zoldovezetes hely, nevezetesseg, vizpart?? csak hangosan gondolkodok.... :lol:
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300

HozzászólásSzerző: Odzsee » 2011.04.24. 10:44

A juni. 25 nekem megfelel.
Helyszín jó idő esetén lehet a Velencei tó mellett,mondjuk pl.: Gárgony.Bár ez oda és hazajutás szempontjából kicsit gázos,mert a melegebb napokon elég sokan mennek le fürdeni reggel,este meg ugyanez haza.
Vagy kellene keresni valami kevésbé népszerűbb helyet,ahova megoldható az odajutás dugóban állás nélkül is.

Esetleg ha valaki tud olyan szép vidéki helyet,ahol sok autó tud egyszerre parkolni,akkor jelezze.
V8 Powa
Odzsee
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Gépjármű tipusa: Ls400
évjárat: 1999

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.04.24. 13:32

Hortobágy?

Ott sok kocsi elfér :lol:

Viccet félre téve jó hely Gárdony.

Még Esztergomot dobnám fel vagy Visegrádot

Vagy Eger, Lillafüred bár utolsónál a parkolás necces sokan vannak

Ja meg Robinak az messze van. Bocsi :?

Júni 25 nekem is jó!

Odzsee ha van időpont és hely akkor Toyota fórumra is nyomjuk be, hátha nem köveznek meg :D
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

HozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.04.24. 13:59

Elso gondolatom nekem is a Velencei-to volt, Eger kornyeke sem nagy gond, a 28 oras ut utan mi az a 3-4 ora :lol:

Szerintetek reklam szempontjabol meg lehetne oldani valamelyik tipust meginvitalni a Lexus-tol (mondjuk CT?) ha nem lennenk olyan messze es a letszam is megfelelo? csak egy otlet...
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.04.24. 14:17

kolrobi írta:Elso gondolatom nekem is a Velencei-to volt, Eger kornyeke sem nagy gond, a 28 oras ut utan mi az a 3-4 ora :lol:

Szerintetek reklam szempontjabol meg lehetne oldani valamelyik tipust meginvitalni a Lexus-tol (mondjuk CT?) ha nem lennenk olyan messze es a letszam is megfelelo? csak egy otlet...

Akkor Neked nem gáz ez pozitív.

Nem rossz ötlet.

Rákérdezek haveromnál hátha megoldható.

Emlékszem mikor haverral VW talin voltam(nem nem nekem volt VW-m :lol: ) akkor is márkakereskedés 3, 4 új modellel képviseltette magát.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

HozzászólásSzerző: Odzsee » 2011.04.24. 19:26

Esztergom nekem is tetszik.Elsőre eszembe sem jutott.Viszont voltam ott párszor mostanában és nem tudom,hogy hol lehet megállni 10-20 autóval.Nem láttam ekkora szabad helyet Esztergomban sehol.
Visegrádon van egy nagy parkoló.Ahogy megyünk Esztergom felé lesz egy MOL kút jobb oldalon a dunaparton.Vele szemben van egy nagy parkoló,csak azt nem tudom,hogy a nyári időszakban azt fizetőssé teszik-e vagy sem,mert majdnem a vár alatt van.

Ahhoz,hogy az importőrtől kicsaljunk egy tesztautót,eléggé komolyan be kellene promózni a találkozót.Nem fognak kihozni egy CT-t vagy bármi mást egy parkolóban szerveződő,bizonytalan létszámú találkozóra.Inkább kivisznek egy autót a nagy Toyota talira Kakucsringre.Mert lássuk be.Azért hoznák ki az autót,hogy potenciális vevőket találjanak,azt meg inkább talál egy 100-200 fős Toyota rendezvényen.A másik,hogy a létszámunk elég bizonytalan.Lehet hogy csak 10-en leszünk,de lehet hogy még annyian sem.Szóval az imortőr ilyen jellegű csőbe húzását nem javaslom.Ha akarunk CT-t,akkor szervezzük a nagy Toyota tali helyszínére az egészet és oda ki lehet hívni a bemutató autókat.

Ha konkrétizálódnak a dolgok,akkor Toyotaclub fórumra is feltehetjük,illetve Misit is megkérdezem,hogy kiteszi-e az oldalukra.
V8 Powa
Odzsee
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Gépjármű tipusa: Ls400
évjárat: 1999

HozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.04.24. 20:57

Első mondandód jól hangzik!
A Visegrád alatti parkoló.

Valahogy járjunk utána a dolognak ha a többieknek is tetszik.(parkoló fizetős e v sem)

Az importőrt nem is akartam(tuk) zaklatni.

Én Misi-re gondoltam, hogy Meghívom Őt is a talira hátha van kedve és szabadideje, és hátha meg tudná oldani, hogy mondjuk egy CT kihozhasson mint pl a Bp-i mini meet-re.(Persze lehet rosszul gondolom)

De ez csak egy ötlet semmi konkrét, de azért remélem Misinek lesz kedve velünk összefutni :)

Okés szólj Misi-nek hátha nem gond neki ;)
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

HozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.04.24. 22:23

Nekem jo Visegrad, es ha emlekeim nem csalnak akkor tudom is h melyik parkolorol beszeltek.

Odzsee, teljesen igazad van, sajnos a kis letszam miatt nem fognak belemenni, de en nem pont olyanra gondoltam mint Misi :D

Azert orulnek ha tobben osszejonnenk, nem tudom h megoldhato e, de nem lehet kitenni az oldalra egy "Ott leszek, Nem megyek vagy Talan" opciot, h felmerhessuk mekkora az erdeklodes?
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Következő

Vissza: Lexus-IS