Június 25-én 9 órás kezdéssel 10 órával bezárólag lenne a gyülekező a Reálszisztéma parkolójában.
És onnan 10 órakor elindulunk Visegrádra azaz az egyik parkolóját birtokba vennénk
B terv:
Ha zsufi van akkor és a Cég részéről probléma akkor a legközelebbi benzinkúthoz helyezzük át
Ha jól rémlik az Budaörs előtt van egy Shell az lenne a B terv ha Mindenkinek megfelel.
Szóval legyetek aktívak mindenki most szóljon hozzá, és ha minden megfelel hirdessük az igét
Szóval Reálos gyülekező lebeszélve oda várunk minden kedves Fanatikus Lexus tulajdonost.
Étkezést szerintem ott valamelyik étteremben megoldjuk vagy pizzériában kollektívan vagy egyénileg, de aki éhezős típus hozzon magával.
Már csak az időjárásnak kell mellénk állnia
Odzsee közben körbe járta a Visegrádi célállomást:
Sziasztok!
Voltam ma Visegrádon,megnéztem a parkolót.A hely jó nagy,el fogunk férni bármennyien is leszünk.
Gps kordináták:
Szélesség: É 47.78978
Hosszúság: K 18.97163
Az útvonal most már helyes linkje:
http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... 38581&z=15
A parkoló egész nyáron ingyenes,kérdés csak,hogy jó idő esetén mennyire lesz telített.Most szinte senki sem volt,de vasárnap délután 3-4 között voltam ott.Egy szombat délelőtt az lehet,hogy nagyobb forgalmat eredméynez.A parkolótól 5-10 percre gyalog van több étterem és egy szerényebb,de gondolom olcsóbb talponálló jellegű kajálda.Autóval alig lehet mozogni Visegrádon,gyalog érdemes körbejárni a környéket,mert a többi parkoló fizetős és elég kicsik.Mivel Visegrád sem túl nagy ezért gyalog bejárható.A dunapart a parkoló túl oldalán van és nagyon szépen ki van alakítva.A vár pont felettünk lesz,tehát látványben nem lesz hiány az biztos.
Most néhány negatívum is.Az odaút nem lesz túl gyors.Az összes településen 30-as 40-es tábla van.Mindenhol erősen mérnek.Sebesség túllépést senkinek nem javaslok.Az út tele van motorossal és kerékpárossal,kerülgetni kell őket.A parkolóban nincs árnyék,csak mellette a fás területen,illetve a dunaparton.Tehát ha 30 fok lesz,akkor megsülünk elevenen
Néhány étterem linkje,ami 5-10 perc sétára van a parkolótól:
http://www.visegrad.hu/ettermek
Majd mindenki eldönti magának,hogy akar-e enni és ha igen,akkor hol.
Az odaúton a konvojban haladást nem tudom garantálni,mert sok a lámpa és sűrű lesz a forgalom,ezért mindenki készüljön saját gps-el,ha esetleg lemaradna.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Makaveli 2011.05.22. 20:28-kor.
Változtatások:
talalkozok-szervezese-f34/talalkozo-t54-60.html