Egy kis autokazas...

Minden ami Lexus...

Re: Egy kis autokazas...

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.08.31. 16:41

Amugy a 2009 feletti IS250-nek sokkal jobb a fogyasztasa, de a teljesitmenye gyengebb (egyertelmuen) es az utaster is szukosebb.

Itt van meg a 2008 utani GS300, ami lenyegesen tagasabb, de viszont nem sokkal jobb a fogyasztas, nameg az eleje nem a legszebb, de azon lehet finomitani.

Persze ezek mind aranyarban vannak!
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 11
Gépjármű tipusa: IS 300
évjárat: 2002

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.08.31. 18:21

IS220?

Itthon eléggé nyomott áron mennek és Egü például dicséri és szereti nincs vele gondja.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Képek: 5
Gépjármű tipusa: IS300

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.01. 09:40

Megfordult a fejemben ez is, de olvasgatva a forumokat, a korai modelleknel volt gond a motorral, vkinek az egesz motort kicsereltek gariban. Hallottam olyat is h a valto attetel nem igazan jo, hosszuak a sebessegek, a 6.-at joval 100 folott tudod csak hasznalni. Nameg amit kiprobaltam tesztvezetesen, nem fogott meg.
Ritka a megkimelt darab mint Egue.
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.09.01. 09:42

kolrobi írta:Megfordult a fejemben ez is, de olvasgatva a forumokat, a korai modelleknel volt gond a motorral, vkinek az egesz motort kicsereltek gariban. Hallottam olyat is h a valto attetel nem igazan jo, hosszuak a sebessegek, a 6.-at joval 100 folott tudod csak hasznalni. Nameg amit kiprobaltam tesztvezetesen, nem fogott meg.
Ritka a megkimelt darab mint Egue.

Kb ugyan ez van más Diétás modelleknél is

De hogy hogy megfordult a fejedben a csere hisz még csak most lett kész az autó meg mindig újítasz valamit.
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.01. 10:20

Hat ezaz...csak a fogyasztas vegett fordult meg a fejemben, hisz ha ez lenne az egyetlen kocsi amit hasznalok, akkor komolyabban gondolkodnek, m a varosi fogyasztasa azert ott van akarmennyire finoman megyek vele.
Persze nem fogom lecserelni, csak beszelgetunk... de csak halkan nehogy meghallja es akkor besertodik itt nekem:D
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.09.01. 15:13

kolrobi írta:Hat ezaz...csak a fogyasztas vegett fordult meg a fejemben, hisz ha ez lenne az egyetlen kocsi amit hasznalok, akkor komolyabban gondolkodnek, m a varosi fogyasztasa azert ott van akarmennyire finoman megyek vele.
Persze nem fogom lecserelni, csak beszelgetunk... de csak halkan nehogy meghallja es akkor besertodik itt nekem:D

Már kérdezni akartalak, hogy manuálba nem lehet kicsit lejjebb tolni a fogyiját?

Hétvégén manuáloztam kicsit csak még szerencsétlen vagyok hozzá :D

Aztán egy Laguna bekóstolt 20km-n át én marha automatával toltam de nem volt egy jó döntés mert folyton beért igaz forgalom is volt.

Van egy sanda gyanúm hogy diétás volt a francia csoda szóval nem kicsit pislogtam

Igaz nem sűrűn állok le állatkodni már csak öregszem :lol:
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.01. 16:14

Neha kell az erzes...:D

Nekem is volt egy hasonlo esetem otthon egy Lancer-rel, taposnom kellett neki de lemaradt a vegere. "Sport" modban volt a valto, de a kanyarok elotti gazelvetelkor egybol felkapcsolt es mikor ujra odaleptem kapcsolgatott vissza rendesen, ez egy negativ pont az amugy tokeletes valtonak h nem tartja a valtot az aktualis sebessegben, mondjuk atrakhattam volna manualba, de hirtelen tortent az egesz:)

Szerintem sokkal jobb fogyasztast nem produkalnank manualban, eleg jo a valto es ha teheti minel magasabb fokozatban vezet. A nagypapas vezetes eredmenyt hoz, de ki birja azt ki 365 napban?! :lol:

Pl azt se ertem miert nem lehet 1. fokozatba rakni manualba? Csak a valtokar "L" allasaban erhetjuk el az 1. fokozatot ugy, h ne kapcsoljon el...

A masik amiert a cseren megfordult a fejem, h a mai 2liter koruli motorokkal szerelt hasonlo kategorias autok siman felveszik a versenyt, es sokszor meglepeteseket okoznak.
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: Makaveli » 2011.09.01. 16:28

Na ez az ki bírja ki?!

Én most e regadó miatt agyalok.

Hozni kellene egy diétás 320-t

Tegnap volt fent egy M packet egy nap alatt elment (vagy kamu volt) mert nagyon jó áron ment

200-ara lennék kíváncsi mennyire másabb mint a mién azokból szokott lenni jó vétel de most inkább a spórolásra kéne rámenni főleg a Reg miatt

Nálad mi ami szóba jöhet 2.0-ba?
2JZGE
Makaveli
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Olvastlan hozzászólásSzerző: kolrobi » 2011.09.01. 19:01

Semmi :lol: nalam min 2.5L 6 henger, de ha bizniszre barmi amit el lehet adni
Most ugysincs mit csinalnom, en benne vagyok!
kolrobi
Lexus rajongó
Lexus rajongó

Előző

Vissza: Általános témák